EXTRUDER ΣΩΛΗΝΩΝ

LOGO Rollepaal

EXTRUDER ΣΩΛΗΝΩΝ Καινοτόμος εξοπλισμός παραγωγής σωλήνων

EXTRUDER ΣΩΛΗΝΩΝ Καινοτόμος εξοπλισμός παραγωγής σωλήνων ROLLEPAAL – αποκλειστικός αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Plastic-Industry του ομίλου Industries.gr Group

Τα σύγχρονα μηχανήματα και extruder σωλήνων της Rollepaal επιτρέπουν στους πελάτες μας να ελαχιστοποιούν το υπερβολικό βάρος και να ελέγχουν το πάχος του τοιχώματος, μειώνοντας έτσι το κόστος των προϊόντων τους. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις αυτές συμβάλλουν επίσης στο περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και τη χρήση πρώτων υλών. Ένας τρόπος για να βελτιωθεί το αποτύπωμα άνθρακα είναι η χρήση scrap σε ένα σωλήνα αφρώδους πυρήνα. Η πολυστρωματική τεχνολογία μας μαζί με την υψηλή ποιότητα καθιστούν την Rollepaal πρωτοπόρο στο τομέα κατασκευής μηχανημάτων για την παραγωγή πλαστικών σωλήνων.

Η τελευταία μας καινοτομία είναι oriented PVC (PVC-O). Με το τέντωμα ενός σωλήνα pvc σε δύο κατευθύνσεις, το υλικό γίνεται πραγματικά ισχυρότερο και πιο ικανό να αντισταθεί στις επιπτώσεις του χρόνου και χρήσης. Πιο ελαφρύ και ανθεκτικότερο,  όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

Η Rollepaal

  • σχεδιάζει και παράγει τα μηχανήματα από το A-Z, στο εργοστάσιο της στην Ολλανδία.
  • είναι 100% εξειδικευμένη στη κατασκευή μηχανημάτων εξώθησης σωλήνων.
  • γεννήθηκε από τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής σωλήνων στην Ευρώπη και ως εκ τούτου γνωρίζει όχι μόνο τα μηχανήματα αλλά το ίδιο το προϊόν.

Όλος ο σχεδιασμός του εξοπλισμού βασίζεται στη διαδικασία παραγωγής σωλήνων, αντί της διαδικασίας παραγωγής μηχανών.

Εμπειρία από το 1962 σε μηχανές εξώθησης σωλήνων

Η Rollepaal ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την συντήρηση extruder σωλήνων, μηχανών υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία πλαστικών σωλήνων. Πέρα από αξιόπιστα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε ελκυστικές τιμές, προσφέρει αξία στην επένδυση σας και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και τεχνογνωσίας. Επομένως, με τη Rollepaal όχι μόνο βρίσκετε τον βασικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί τέλεια τη γραμμή σας, έχουμε επίσης μια σειρά από ειδικά προϊόντα και ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους που θα συμβάλουν δυναμικά στην κερδοφορία της εταιρείας σας.

EXTRUDER ΣΩΛΗΝΩΝ ROLLEPAAL

Η Rollepaal προσφέρει ένα ευρύ φάσμα extruder υψηλής παραγωγικότητας με κοχλία από 22L / D έως 36L / D, ανάλογα με την εφαρμογή και τις παραγωγικές ανάγκες. Οι extruder έχουν ένα ευρύ φάσμα επεξεργασίας για αξιόπιστη παραγωγή σωλήνων με μηδαμινή παραγωγή σκάρτου προϊόντος.

Ο ισχυρός σχεδιασμός και οι έλεγχοι με το πιο πρόσφατο τεχνολογικό λογισμικό δίνουν στους χειριστές την ευκαιρία να φτάσουν στη μεγαλύτερη και βέλτιστη παραγωγικότητα σε κάθε στάδιο της εξώθησης σωλήνων.

Η γεωμετρία του κοχλία έχει αναπτυχθεί για μεγάλο εύρος επεξεργασίας και σε συνδυασμό με την ιδέα της άμεσης κίνησης παρέχει ένα ομοιογενές τήγμα υψηλότερης ποιότητας. Τα καινοτόμα και τεχνολογικά χαρακτηριστικά των εξωθητών T-Rex έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Πλεονεκτήματα των extruders μας:

• Δυνατότητες παραγωγής έως και 1.800 kg / hr / 4.000 lbs / hr
• Βελτιωμένη σχεδίαση κοχλίων για καλύτερη πλαστικοποίηση
• Απευθείας έλεγχος ροπής για πιο σταθερές στροφές rpm κοχλίων
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
• Εσωτερική ψύξη κοχλία
• Αερόψυκτο κανόνι για πιο βαθμιαία ψύξη
• Πολύ αποδοτικό direct AC drine
• Έλεγχοι που βασίζονται στα Windows μειώνοντας τις απαιτήσεις εκπαίδευσης
• Αποθήκευση συνταγών για γρήγορη ρύθμιση και παραγωγή

ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΕΡΕΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Οι κεφαλές σωλήνων RSD έχουν σχεδιαστεί με τη βοήθεια ενός προγράμματος υπολογιστών 3-D visco-elastic model για πλαστικά.

Rollepaal spider μήτρες φθάνουν στην υψηλότερη δυνατή απόδοση όσον αφορά τη χρήση πρώτων υλών. Οι κεφαλές RSD έχουν επίσης σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικές, εύκολες στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, καθώς και εύκολοι στη συντήρηση.

Καθώς η συμπίεση είναι υψηλή, οι σωλήνες παραμένουν ομαλοί χωρίς αδύναμες γραμμές

Solid Wall Heads – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ της Rollepaal RSD:

• Γρήγορη αλλαγή εργαλείου – μείωση χρόνου κατά την αλλαγή πάχους και διαμέτρου τοιχώματος, διαθέσιμη για RSD 2, 4, 6 & 8.
• Θερμικό κεντράρισμα – Ζώνες ελέγχου θερμοκρασίας στην κεφαλή μήτρας για γρήγορες ρυθμίσεις πάχους τοιχώματος.
• Αρθρωτός σχεδιασμός – λιγότερα εργαλεία απαιτούνται για αυξημένο εύρος διαμέτρων σωλήνων
• Ομαλός σωλήνας και όχι υπέρβαρος ακόμα και σε υψηλές παραγωγές
• Ελάχιστα εργαλεία για μέγιστο εύρος σωλήνων
• Τέλεια συγκόλληση χάρη στη διπλή συμπίεση
• Έξυπνο κεντράρισμα – μειώστε το χρόνο κεντραρίσματος μετά τη μεταβολή της διαμέτρου

(RSD12 και μεγαλύτερα) – Αλλαγή 

Πάχους τοιχώματος – 3-6 λεπτά *
Διαμέτρου – 6-12 λεπτά *
Εύρους – 12-20 λεπτά *

 

ML Die Heads

Rollepaal Πολυστρωματικές Κεφαλές

Μια επαναστατική ιδέα ξεκίνησε την ανάπτυξη των κεφαλών Rollepaal Multilayer Die για extruder σωλήνων. Η τεχνολογία βασίζεται στην αρχή της συμμετρικής διακλάδωσης του τήγματος για την τροφοδοσία των στρωμάτων. Η συμμετρία στην τροφοδοσία τήξης εγγυάται την καλύτερη κατανομή στρώματος, επειδή όλες οι γραμμές ροής έχουν το ίδιο μήκος. Η κατανομή στρώματος είναι ανεξάρτητη από το ιξώδες τήγματος, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για ένα διάκενο περιορισμού με διαφορετικό μήκος στην περιφερειακή κατεύθυνση για διόρθωση. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από συμμετρική διάσπαση βραχέων κυκλικών καναλιών ανά δίσκο, πράγμα που εμποδίζει το τήγμα να φράξει την κεφαλή μήτρας.

Ανάλογα με την εφαρμογή και τη σύνθεση, η κεφαλή μήτρας RMD παρέχεται είτε με εργαλεία μονής είτε διπλής συμπίεσης. Η κεφαλή μήτρας, με αρθρωτή σχεδίαση, έχει επίσης γρήγορη αλλαγή εργαλείων και έξυπνο κεντράρισμα. Ο καθαρισμός, εάν απαιτείται, είναι εύκολος καθώς τα κανάλια διανομής έχουν στρογγυλή μορφή και μικρό μήκος και είναι απολύτως προσβάσιμα.

Χαρακτηριστικά της σειράς RMD:

• Το στήριγμα μήτρας με υδραυλικό σύστημα ευθυγράμμισης και τα ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία καθαρισμού διευκολύνουν τον γρήγορο καθαρισμό της μήτρας. Ο χρόνος διακοπής μπορεί να περιοριστεί σημαντικά
• Εξαιρετική κατανομή στρωμάτων για μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης υλικών
• Αναλογία στρώματος – πυρήνα: εγγυούνται καλύτερες επιδόσεις στην αγορά
• Το ratio εξωτερικού και εσωτερικού στρώματος είναι ρυθμιζόμενο ακόμη και με την xρήση μόνο 2 extruder
• Κατάλληλο για αφρού και συμπαγή τοίχο
• Αφρώδης καουτσούκ τύπου K57 + K67 και 100% ανακυκλωμένο υλικό
• Αφρός με ελάχιστη επεξεργασία
• Κατάλληλο για 2 & 3 στρώματα
• Λεπτή επίστρωση PVC και PO
• Στρογγυλές διακλαδισμένες οπές, εύκολο να διαχωρίζονται, για γρήγορο καθαρισμό
• Λόγω του μικρότερου μήκους, η κεφαλή της μήτρας δημιουργεί περισσότερη διόγκωση, η οποία αυξάνει την ποιότητα αφρού

ΨΥΞΗ – COOLING TANKS ΣΩΛΗΝΩΝ

Η Rollepaal διαθέτει πλήρες φάσμα εξοπλισμού κενού και ψεκασμού για διαμέτρους σωλήνων από 6 έως 1600 mm (¼ “έως 64”). Το ελεγχόμενο περιβάλλον των μονάδων ψύξης αυξάνει τις δυνατότητες παραγωγής με ακρίβεια.
Τα συστήματα ελέγχου Rollepaal Vacuum Cooling Levels στον εξοπλισμό ψύξης συμβάλουν στην μοναδικής ποιότητας τελικό προϊόν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες λύσεις, όπως πλωτά συστήματα και ηλεκτρικοί αισθητήρες. Η διατήρηση της στάθμης κενού εντός στενών ορίων παρά τις διακυμάνσεις της πίεσης και της θερμοκρασίας του νερού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με τα μηχανήματα μας όμως είναι!

Στο παρελθόν, ο χειριστής έπρεπε να ρυθμίσει τις θέσεις των βαλβίδων και να ελέγχει τακτικά τη λειτουργία του εξοπλισμού για να αντιμετωπίσει διάφορες αστάθειες.
Σήμερα, ο έλεγχος στάθμης έχει τελειοποιηθεί χρησιμοποιώντας ένα πολύ αξιόπιστο στοιχείο ανίχνευσης και έναν έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο. Είναι απαλλαγμένο από συντήρηση, δεν είναι ευαίσθητο στη μόλυνση και διαθέτει φλάντζες με μεγάλη διάτρηση για να αποφεύγονται ζημιές της μονάδας σφράγισης κατά την εκκίνηση.

Rollepaal Ψύξη με ψεκασμό

Τοποθετημένη μετά το τμήμα ψύξης υπό κενό, το λουτρό ψεκασμού ψύχει τον σωλήνα προς τα κάτω με ψεκασμό νερού στο σωλήνα υπό συνθήκες ατμόσφαιρας. Παρέχεται νερό για τη διατήρηση της ρυθμισμένης θερμοκρασίας. Η στάθμη του νερού διατηρείται σταθερή με μια έξοδο υπερχείλισης.

Η ψύξη ψεκασμού προορίζεται για χρήση στο καθημερινό περιβάλλον παραγωγής. Ο θάλαμος ψύξης ψεκασμού είναι ένα συγκολλημένο κέλυφος, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα V2A. Υπάρχουν πολλά καλύμματα από αλουμίνιο με επένδυση από καουτσούκ στεγανοποίησης στην κορυφή.

Τα ακροφύσια ψεκασμού είναι στερεωμένα κατά μήκος της δεξαμενής. Οι στεγανοποιήσεις εισόδου και εξόδου προσαρμόζονται στη διάμετρο του σωλήνα. Η υποστήριξη των σωλήνων γίνεται με κυλίνδρους ή δίσκους (ανάλογα με την εφαρμογή). Το πλαίσιο του μηχανήματος είναι συγκολλημένη κατασκευή.

Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί γυρνώντας δύο βίδες σε κάθε κονσόλα.

Πλεονεκτήματα της ψύξης Rollepaal

• Βαλβίδες ελέγχου αέρα με μεγάλη διάρκεια ζωής, κατάλληλες για μολυσμένο νερό
• Νέος έλεγχος στάθμης νερού, μη ευαίσθητος για μολυσμένο νερό
• Άκαμπτη και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
• Μείωση κόστους λόγω γρήγορης αλλαγής εργαλείων
• Σταθερό κενό και αποδοτική ψύξη
• Πολύ αποδοτικοί ηλεκτρονικοί κινητήρες
• Σταθερός έλεγχος θερμοκρασίας νερού ψύξης
• Γρήγορη εκκίνηση καθώς οι σφραγίσεις διατηρούν το vacuum σε σωλήνες εκτός σχήματος

ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑ ΕΞΩΘΗΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΝ

Rollepaal προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα υπερσύγχρονων τραβηχτικών από 6 – 800 mm (1/4 “- 32”). Τα τραβηχτικά της Rollepaal έχουν σχεδιαστεί για την ακρίβεια και την ευκολία χρήσης κατά τη διάρκεια της παραγωγής και κατά την εκκίνηση. Η μεγάλη γκάμα των haull-offs της Rollepaal προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Το RHO διατίθεται με 2, 3, 4, 6 ή 8 διαδρομές. Οι διαδρομές εξαρτώνται από τη διάσταση του σωλήνα και το πάχος τοιχώματος.

Τα τραβηχτικά RHO  τραβούν συνεχώς τον θερμοπλαστικό σωλήνα που εξέρχεται από ένα extruder, μέσω της γραμμής ψύξης. Οι ταινίες – μεταφορείς ελέγχονται από χωριστούς σερβοκινητήρες.

Μια πολύ ακριβής και σταθερή μετατόπιση επιτυγχάνεται μέσω του σερβοελεγκτή διατηρώντας έτσι μια ομοιόμορφη ταχύτητα για κάθε τροχιά, σημαντική για την αποτροπή της παραμόρφωσης του σωλήνα.

Πλαίσιο

Το χαλύβδινο πλαίσιο έχει ένα ισχυρό ορθογώνιο σχήμα για υψηλή ακαμψία και είναι πλήρως κλεισμένο για μέγιστη ασφάλεια. Όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ελέγχου, βρίσκεται στον πλαϊνό πίνακα του πλαισίου. Στην εισερχόμενη πλευρά του τραβηχτικού τοποθετείται ένας κύλινδρος καθοδήγησης σωλήνα. Στις τέσσερις κάτω γωνίες του πλαισίου τοποθετείται μια διάταξη ρύθμισης ύψους.

Η τροχιά είναι ένας ατέρμονος κύλινδρος αλυσίδας που καλύπτεται με προφίλ, ανθεκτικά στη φθορά, από καουτσούκ, δίνοντας μέγιστη πρόσφυση χωρίς να καταστραφεί το σωλήνα. Τα κατώτερα μέρη μπορούν να ρυθμιστούν στη διάμετρο του σωλήνα μέσω μιας ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης διάταξης ρύθμισης ύψους. Οι άνω τροχιές πιέζονται πάνω στον σωλήνα με πνευματικούς κυλίνδρους.

Ρυθμιστής πίεσης στην πλευρά της εισόδου και της εξόδου του σωλήνα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά.

ΟΦΕΛΗ των ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΩΝ Rollepaal (HAUL OFFS):

• Χαμηλή συντήρηση
• Ελάχιστη φθορά αλυσίδας
• Γρήγορη αλλαγή διαμέτρου
• Ανεξάρτητος έλεγχος πίεσης μέσα και έξω
• Πολύ φαρδύ pad
• Μεγάλο μήκος επαφής
• Ενσωματωμένος ακριβής συγχρονισμός γραμμής
• Έλεγχος ολίσθησης

ΚΟΠΤΙΚΑ ROLLEPAAL

Η Rollepaal προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μηχανών κοπής (RCM) και λοξότμισης (CCM). Οι κοπτήρες Rollepaal λειτουργούν σε διάμετρο από 16 έως 520 mm (3/4 “- 20”). Ο μοναδικός σχεδιασμός των κοπτικών Rollepaal ενσωματώνει σμίλες που περιστρέφονται γύρω από το σωλήνα. Εξαιτίας αυτού δεν θα δημιουργηθεί σκόνη.

Μηχανή κοπής & λοξοτόμισης – CCM

Το CCM είναι μια αρθρωτή αυτόματη μηχανή κοπής και λοξοτομής για πλαστικούς σωλήνες διαμέτρου 32 έως 500 mm (1 ¼ “-20”).

Αμέσως πριν από τη δράση κοπής, δύο συγκροτήματα σφιγκτήρων με τέσσερις βραχίονες που ενεργοποιούνται με πνευματικό τρόπο, ασφαλίζουν το φορείο στον κινητό πλαστικό σωλήνα, προκαλώντας την κίνηση του φορείου στην ίδια ταχύτητα με τον σωλήνα. Συνεπώς, ο σωλήνας μπορεί να κοπεί και να λοξοτμηθεί χωρίς διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας.

Για να αλλάξετε από έναν σωλήνα σε άλλο, δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε κανένα από τα εξαρτήματα. Η κίνηση και η μεταφορά του εργαλείου ελέγχονται από ένα camdisk.

Rollepaal Μηχανή Κοπής – RCM

Το RCM είναι μια αυτόματη μηχανή κοπής και λοξότμησης για πλαστικούς σωλήνες με διάμετρο εύρους από 16 έως 520 mm (3/4 “- 20”). Η σειρά RCM σχεδιάστηκε ειδικά για να πραγματοποιήσει μια σημαντική μείωση των χρόνων μετατροπής, του χρόνου κύκλου και μιας ομαλής κίνησης του μηχανισμού κοπής. Η προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, εξασφαλίζει ομοιόμορφη κοπή και λοξότμηση και καθιστά το RCM  μη ευαίσθητο στις ανωμαλίες στο σχήμα του σωλήνα. Η κίνηση και η μεταφορά του εργαλείου ελέγχονται από ένα σερβοκινητήρα.

Χαρακτηριστικά του RCM 

• Πολλαπλά μήκη κοπής σε μία γραμμή
• Βελτιωμένος χρόνος ζωής των εργαλείων κοπής λόγω της βέλτιστης ταχύτητας κοπής
• Ταχύτερη μετακίνηση προς τον σωλήνα, με αποτέλεσμα ταχύτερη κοπή
• Οι περισσότερες ρυθμίσεις παραμέτρων γίνονται μέσω οθόνης αφής

Η παραγωγή χωρίς σκόνη σε οποιασδήποτε εφαρμογή και η εξαιρετική κοπή για οποιαδήποτε σωλήνα είναι εγγυημένη με τις κοπτικές μηχανές Rollepaal. Επίσης η Rollepaal εγγυάται την ευκολία στη χρήση, τη στιβαρή κατασκευή και τις πολλάκις λύσεις για γραμμές υψηλής ταχύτητας, γραμμές PP, PE και γραμμές για ειδικά προϊόντα από PVC,  καθώς και για υλικά υψηλής περιεκτικότητας .

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Τα υλικά αποτελούν το μεγαλύτερο κόστος στην κατασκευή πλαστικών σωλήνων, περίπου 80%. Το γεγονός αυτό καθιστά σημαντική τη μείωση του υπερβολικού βάρους και / ή την αύξηση του περιεχομένου CaCo3, διατηρώντας παράλληλα τον σωλήνα στις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η Rollepaal προσφέρει διάφορους τύπους λύσεων εξοικονόμησης κόστους για τον έλεγχο της ποιότητας του σωλήνα κατά την παραγωγή. Αυτές οι λύσεις είναι συμβατές με όλες τις υπάρχουσες μάρκες εξοπλισμού.

Rollepaal λύσεις εξοικονόμησης χρημάτων και μείωσης κόστους παραγωγής:

1. Άμεση προσθήκη – CaCO3
2. Μονάδες ελέγχου τοίχου (σαρωτές)
3. Αυτόματο θερμικό κεντράρισμα (ATC)
4. Βαρυμετρικά συστήματα (RGS)

Άμεση προσθήκη CaCO3- RDA

Το RDA φροντίζει ώστε η προσθήκη υλικού στην πούδρα pvc να γίνεται με ακριβή και συνεπή τρόπο. Η μονάδα RDA είναι τοποθετημένη στο εξτρούντερ για τη σταθερή δοσομέτρηση υλικών. Υψηλές ποσότητες CaCO3 μπορούν να προστεθούν χωρίς το πρόβλημα του διαχωρισμού. Αυτό
εξοικονομεί ενέργεια την ίδια στιγμή, καθώς δεν απαιτείται η χρήση μίξερ.

Μπορούν να τοποθετηθούν πολλαπλές μονάδες δοσολογίας για πρόσθετα, παρέχοντας βέλτιστη ευελιξία στην παραγωγή.

Πλεονεκτήματα των συστημάτων RDA Rollepaal:

• Δεν υπάρχει διαχωρισμός CaCO3 και PVC κατά τη μεταφορά
• Ομαλότερος σωλήνας
• Εξοικονόμηση ενέργειας στην μίξη
• Αυξημένη ευελιξία της γραμμής εξώθησης
• Βαρυμετρική προσθήκη προσθέτων
• Υψηλές αποδόσεις σε χαμηλές τιμές απόρριψης

Μονάδες ελέγχου τοίχου – Σαρωτές

Ο έλεγχος των διαστάσεων του σωλήνα κατά την παραγωγή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση του σωλήνα στις απαραίτητες προδιαγραφές.

Οι σαρωτές Rollepaal είναι σε θέση να μετρήσουν το πάχος και τη διάμετρο του τοιχώματος του σωλήνα. Προσφέρεται σειρά σαρωτών με διάφορα χαρακτηριστικά, που καλύπτουν μεγέθη σωλήνων από 10-1600 mm διάμετρο.

Πλεονεκτήματα των σαρωτών μας:
• Μέτρηση πάχους τοιχώματος και διαμέτρου*
• Έλεγχος του ελάχιστου πάχους τοιχώματος (μείωση του υπέρβαρου)
* μόνο στατικοί σαρωτές.

ΣΑΡΩΤΕΣ (Scanners)

Η Rollepaal προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα λύσεων για τη δημιουργία και τον έλεγχο της ποιότητας του σωλήνα κατά την παραγωγή. Οι σαρωτές είναι όργανα που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση των διαστάσεων του σωλήνα.

Οι σαρωτές μετρούν το πάχος του τοιχώματος του σωλήνα μέσω των υπερηχητικών κυμάτων. Ένας μετατροπέας δημιουργεί ένα κύμα υψηλής συχνότητας που διαδίδεται στο τοίχωμα του σωλήνα. Αυτό το κύμα περνά μέσα από το σωλήνα στην εσωτερική πλευρά, που στη συνέχεια αντανακλά το σήμα πίσω στον αισθητήρα. Ο πραγματικός χρόνος διαδρομής κύματος είναι η μέτρηση του πάχους του τοιχώματος του σωλήνα. Το σήμα είναι ορατό στην οθόνη αφής, επιτρέποντας στους χειριστές να βελτιστοποιούν τις ρυθμίσεις τους με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Οι σαρωτές διατίθενται ως αυτόνομες μονάδες ή μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχον σύστημα.

Η Rollepaal προσφέρει τρεις τύπους σαρωτών για την μέτρηση του πάχους τοιχώματος: περιστρεφόμενοι σαρωτές, στατικοί σαρωτές και συμπαγείς σαρωτές.

Περιστροφικοί σαρωτές Rollepaal – RRS

Ο σαρωτής RRS είναι ένας περιστρεφόμενος σαρωτής που καταγράφει 360 σημεία στην περιφέρεια του σωλήνα. Περιστρέφεται εναλλάξ δεξιόστροφα και αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Ο αισθητήρας αγγίζει τον σωλήνα, καθιστώντας το σύστημα μη ευαίσθητο στις συνθήκες της επιφάνειας του σωλήνα.

Ο σαρωτής είναι εφοδιασμένος με μια οθόνη αφής που δείχνει το σχήμα του πραγματικού σήματος υπερήχων που κάνει το σύστημα απλό στη χρήση.

Οφέλη από περιστρεφόμενους σαρωτές Rollepaal:

  • Συνεχής μέτρηση εσωτερικού πάχους τοιχώματος
  • Αυτόματη προσαρμογή στη διάμετρο του σωλήνα χωρίς εξαρτήματα που σχετίζονται με τη διάμετρο
  • Χειροκίνητες και αυτόματες δυνατότητες βαθμονόμησης

Rollepaal Στατικοί Σαρωτές – RSS

Το RSS μετρά το πάχος του τοιχώματος του σωλήνα και τη διάμετρο του σωλήνα.

Ο στατικός σαρωτής έχει μετατροπείς τοποθετημένους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας του σωλήνα πάνω από την πλήρη διάμετρο.

Συνεχής εσωτερική μέτρηση πάχους τοιχώματος και εξωτερικής διαμέτρου
Εύκολη ενσωμάτωση σε νέα και υπάρχοντα μπάνια ψύξης

Top Call Now ButtonΚαλέστε τώρα !