PVC – MASTERBATCH – WPC ΤΑΧΥΑΝΑΜΙΚΤΗΡΕΣ

LOGO Plas Mec

PVC - MASTERBATCH - WPC ΤΑΧΥΑΝΑΜΙΚΤΗΡΕΣ

PVC – MASTERBATCH – WPC ΤΑΧΥΑΝΑΜΙΚΤΗΡΕΣ PLAS MEC s.r.l.  – αποκλειστικός αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Plastic-Industry του ομίλου Industries.gr Group

Η PLAS MEC είναι επιχείρηση 40 ετών, συνεχούς ανάπτυξης και αναμφισβήτητα κορυφαία στον τομέα της, με εκατοντάδες πωλήσεις σε όλον τον κόσμο. To COMBIMIX HC αποτελεί την ιδανική λύση για την παραγωγή σκληρού ή πλαστικοποιημένου μίγματος PVC. O συνδιασμός του TRM Turbomixer και του δοχείου ψύξης HEC ικανοποιεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις παραγωγικότητας και ευελιξίας. Ικανότητα παραγωγής μέχρι 7500 kg/h.

Ο TRR Ταχύ-Αναμικτήρας αποτελεί την ιδανική λύση για την επεξεργασία και τη μετατροπή χρωμάτων. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει τα πλεονεκτήματα της έντονης μίξης, καθώς και την ευελιξία καθαρισμού χάρη στον τεχνικό σχεδιασμό της. Η δυνατότητα χρησιμοποίησης ενός χωριστού κιβώτιου διευκολύνει τη μεταφορά του μικτού υλικού στις γραμμές κοκκοποίησης μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο του διαχωρισμού και της πιθανής καταστροφής. Παραγωγική δυνατότητα από 150 έως 2000 λίτρα. Ο RO είναι ο πιο κατάλληλος για την παραγωγή πλαστικοποιημένου PVC. Ο RV αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή.

H PLAS MEC κατασκευάζει τους παρακάτω τύπους ταχυαναμικτήρα:

 • HC κάθετος θερμός αναμικτήρας–οριζόντιος κυκλικός ψύκτης (HC Hot-Cold mixing plant)
 • RV κάθετος θερμός αναμικτήρας–κάθετος ψύκτης. Ικανότητα παραγωγής μέχρι 5500 kg /h
 • RO κάθετος θερμός αναμικτήρας–οριζόντιος ψύκτης με επίπεδο καπάκι. Ικανότητα παραγωγής μέχρι 6500 kg / h
 • TRR Ταχύ–Αναμικτήρας
 • TRL εργαστηριακός θερμός αναμικτήρας
 • RV εργαστηριακός θερμός αναμικτήρας και ψύκτης

PVC – MASTERBATCH – WPC

HC θέρμανση & ψύξη αναμικτήρας (HC Hot-Cold mixing plant)

To “COMBIMIX HC” αποτελεί την ιδανική λύση για την εγκατάσταση αναμικτήρα που απευθύνεται στις τεχνικές ανάγκες επεξεργασίας ξηρού μίγματος PVC. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της  αλληλεπίδρασης μεταξύ του TRM Turbomixer και του υψηλής-αποδοτικότητας δοχείου ψύξης HEC έτσι ώστε να ικανοποιεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις παραγωγικότητας και ευελιξίας. Ικανότητα παραγωγής μέχρι 7500 kg/h.

TRR Ταχύ-Αναμικτήρας Masterbatch

Ο TRR Ταχύ-Αναμικτήρας αποτελεί την ιδανική λύση για την επεξεργασία και μετατροπή χρωμάτων. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει τα πλεονεκτήματα της έντονης μίξης καθώς και την ευελιξία καθαρισμού χάρη στον τεχνικό σχεδιασμό της. Η δυνατότητα χρησιμοποίησης ενός χωριστού κιβώτιου διευκολύνει τη μεταφορά του μικτού υλικού στις γραμμές κοκκοποίησης μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο του διαχωρισμού και πιθανής καταστροφής. Παραγωγική δυνατότητα από 150 έως 2000 λίτρα.

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τους τύπους και τα χαρακτηριστικά των διάφορων μηχανών της Plas Mec επικοινωνήστε μαζί μας

1967 – 2018  PLAS MEC μια πραγματικότητα σε συνεχή επέκταση

Η Plasmec είναι επιχείρηση 40 ετών συνεχούς ανάπτυξης. Ξεκινώντας από μια μικρή εταιρεία έχει κατορθώσει μέσα στις τελευταίες δεκαετίες να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο ως μια από τις κύριες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανημάτων για την επεξεργασία πλαστικών υλικών. Η Plas Mec πραγματοποίησε συνεχή επέκταση, λόγω των υψηλών επενδύσεων της, στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές  καινοτομίες καθώς και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος για καινοτομία έχει γίνει η φιλοσοφία και η υποχρέωση της επιχείρησης. Οι πρόοδοι στην τεχνική ανάπτυξη της, είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένων προσπαθειών και συλλογικής σκληρής δουλειάς.

 • 1975 αποτέλεσε έτος σταθμό στην ιστορία της Plasmec καθότι η ραγδαία τεχνική πρόοδος που σημείωσε άνοιξε την πόρτα σε νέες αγορές σε πολλές χώρες.
 • 1986 αποτέλεσε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς υψηλότερη ποιότητα, καινοτόμα προγράμματα και σημαντική αναδιοργάνωση της δομής της επιχείρησης.
 • 1995 η παραγωγή αυξήθηκε σημαντικά και η οργανωτική δομή άλλαξε.
 • 2000 η Plasmec επέκτεινε ακόμα παραπάνω της παραγωγικές τις δυνάμεις.  
 • 2007 αν και λόγω των συνεχών επενδύσεων και της νέας οργάνωσης της εταιρείας, έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση και η παραγωγή έχει συναντήσει την πλήρη επέκτασή της, παρόλα αυτά η επιχείρηση δεν σταματάει να στοχεύει στην περεταίρω ανάπτυξη της στο κοντινό μέλλον.

Στόχος της PLASMEC είναι:

 • Η συνεχής αύξηση των δεξιοτήτων, της εμπειρίας και των ταλέντων της οργάνωσης PLAS MEC και η χρησιμοποίηση στο μέγιστο αυτών των ιδιοτήτων σε όλους τους επιχειρησιακούς τομείς της.
 • Ο λεπτομερειακός καθορισμός των απαραίτητων μηχανικών και τεχνικών προδιαγραφών που εγγυούνται και εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.
 • Η επίτευξη και διατήρηση της ευθύνη προς τους πελάτες, δίνοντας κατά συνέπεια ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, την καινοτομία, την ακρίβεια, την τεχνολογία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Ακριβής, γρήγορη, αποδοτική. Σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε και αν βρίσκεται το εργοστάσιο του πελάτη, η Plas Μec διαθέτει τις πιο κατάλληλες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, με αποτέλεσμα την εγγύηση και την εξασφάλιση άριστων προτύπων ποιότητας και επιπέδων παραγωγής των μονάδων Plas Μec. Μια ομάδα ειδικευμένων τεχνικών εργάζεται με επιμέλεια και αξιοπιστία αποκλειστικά για την εξασφάλιση πλήρους ικανοποίησης των πελατών.

Top Call Now ButtonΚαλέστε τώρα !