ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Πλαστικές πρώτες ύλες

Πλαστικές πρώτες ύλες μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κατά παραγγελία με ΠΑΡΘΕΝΕΣ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ για την βιομηχανία πλαστικών

  • Μπάλες Δέματα Φιλμ Κάλυψης Θερμοκηπίων – Αγροναυλον
  • HDPE
  • LDPE
  • LLDPE
  • PP
  • ΡΡ COPOLYMER
  • PS
  • ROTATIONAL MOLDING PE POWDER
  • Masterbatch – ΧΡΩΜΑΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.industries.gr

Δέματα Φιλμ Κάλυψης Θερμοκηπίων

Θερμοκηπιακών φύλλων σκληρά και μαλακά ΡΕ

Διάφοροι τύποι φιλμ από crystal clear ως high diffusive

 

  

 

For more info contact us at info@industries.gr

ΡΡ πλαστικές ύλες

Το πολυπροπυλένιο (PP), επίσης γνωστό ως πολυπροπένιο, είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές που χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Σε αυτές συμπεριλαμβανεται της συσκευασίας και της επισήμανσης, των υφασμάτων (π.χ. σχοινιά, θερμικά εσώρουχα και χαλιά), πλαστικά μέρη και επαναχρησιμοποιήσιμα δοχεία διαφόρων τύπων εξοπλισμό,  εξαρτήματα αυτοκινήτων, και πολλά άλλα.

Η πυκνότητα του ΡΡ είναι μεταξύ 0,895 και 0,92 g / cm3. Σε αντίθεση με το πολυαιθυλένιο, οι κρυσταλλικές και οι άμορφες περιοχές διαφέρουν ελάχιστα στην πυκνότητα τους. Ωστόσο, η πυκνότητα του πολυαιθυλενίου μπορεί να αλλάξει σημαντικά με τα πληρωτικά.

Το τέλεια ισοτακτικό ΡΡ έχει σημείο τήξης 171 ° C (340 ° F). Ενώ το εμπορικό ισοτακτικό ΡΡ έχει σημείο τήξης που κυμαίνεται από 160 έως 166 ° C (320 έως 331 ° F), ανάλογα με το υλικό και την κρυσταλλικότητα. Τέλος το συνδιοτακτικό ΡΡ με κρυσταλλικότητα 30% έχει σημείο τήξης 130 ° C (266 ° F). Κάτω από 0 ° C, το PP γίνεται εύθραυστο.

Η θερμική διαστολή του πολυπροπυλενίου είναι πολύ μεγάλη, αλλά κάπως μικρότερη από αυτή του πολυαιθυλενίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@industries.gr

PE πλαστικές ύλες

Μηχανικές ιδιότητες

Το πολυαιθυλένιο είναι χαμηλής αντοχής, σκληρότητας και ακαμψίας, αλλά έχει υψηλή ολκιμότητα και αντοχή σε κρούση καθώς και χαμηλή τριβή. Δείχνει ισχυρή ερπυσμό υπό επίμονη δύναμη, η οποία μπορεί να μειωθεί με την προσθήκη σύντομων ινών.

Θερμικές ιδιότητες

Η χρησιμότητα του πολυαιθυλενίου περιορίζεται από το σημείο τήξης του στους 80 ° C.  Για κοινές εμπορικές ποιότητες πολυαιθυλενίου μέσης και υψηλής πυκνότητας, το σημείο τήξης είναι τυπικά στην περιοχή από 120 έως 180 ° C (248 έως 356 ° F). Το σημείο τήξης για μέσο, ​​εμπορικό, πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας τυπικά είναι 105 έως 115 ° C (221 έως 239 ° F). Αυτές οι θερμοκρασίες ποικίλουν σημαντικά ανάλογα με τον τύπο του πολυαιθυλενίου.

Χημικές ιδιότητες

Το πολυαιθυλένιο αποτελείται από μη πολικούς, κορεσμένους υδρογονάνθρακες υψηλού μοριακού βάρους. Ως εκ τούτου, η χημική του συμπεριφορά είναι παρόμοια με την παραφίνη. Τα μεμονωμένα μακρομόρια δεν συνδέονται ομοιοπολικά. Λόγω της συμμετρικής μοριακής τους δομής, τείνουν να κρυσταλλώνονται.  Η υψηλότερη κρυσταλλικότητα αυξάνει την πυκνότητα και τη μηχανική και χημική σταθερότητα.

Οι περισσότερες ποιότητες LDPE, MDPE και HDPE έχουν εξαιρετική χημική αντοχή, που σημαίνει ότι δεν προσβάλλονται από ισχυρά οξέα ή ισχυρές βάσεις και αντέχουν σε ήπια οξειδωτικά και αναγωγικά μέσα. Τα κρυσταλλικά δείγματα δεν διαλύονται σε θερμοκρασία δωματίου. Το πολυαιθυλένιο (εκτός από το πολυαιθυλένιο με σταυροδεσμούς) συνήθως μπορεί να διαλυθεί σε αυξημένες θερμοκρασίες σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες όπως τολουόλιο ή ξυλόλιο ή σε χλωριωμένους διαλύτες όπως τριχλωροαιθάνιο ή τριχλωροβενζόλιο.

Απορροφά σχεδόν καθόλου νερό. Η διαπερατότητα των αερίων και των υδρατμών (μόνο πολικά αέρια) είναι χαμηλότερη από την πλειονότητα των πλαστικών. Το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα και τα αρώματα από την άλλη πλευρά μπορεί να το περάσει εύκολα.

Μπορεί να γίνει εύθραυστο όταν εκτίθεται σε ηλιακό φως, ο αιθάλη συνήθως χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής υπεριωδών ακτίνων.

Καίγεται αργά με μια μπλε φλόγα που έχει κίτρινη άκρη και εκπέμπει μια οσμή παραφίνης (παρόμοια με τη φλόγα του κεριού). Το υλικό συνεχίζει να καίγεται κατά την αφαίρεση της πηγής φλόγας και παράγει ένα στάξιμο.

Δεν μπορεί να αποτυπωθεί ή να κολληθεί χωρίς προ-επεξεργασία.

Ηλεκτρικές ιδιότητες

Το πολυαιθυλένιο είναι ένας καλός ηλεκτρικός μονωτήρας. Προσφέρει καλή αντίσταση εντοπισμού. Ωστόσο, καθίσταται εύκολα ηλεκτροστατικά φορτισμένη (η οποία μπορεί να μειωθεί με προσθήκες γραφίτη, αιθάλης ή αντιστατικούς παράγοντες).

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@industries.gr

ROTATIONAL MOLDING:

Ένας από του πιο σημαντικούς και συνεχώς αναπτυσσόμενους τομείς παραγωγής πλαστικών αντικειμένων είναι το Rotational Molding, το οποίο χρησιμοποιεί πλαστικά υλικά μόνο σε μορφή σκόνης. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιεί η τεχνική αυτή είναι η σκόνη πολυαιθυλενίου, κυρίως γραμμική. Το Rotational Molding χρησιμοποιείται για την παραγωγή μεγάλων κοίλων αντικειμένων για διαφορετικές εφαρμογές, όπως γεωργικά μηχανήματα και σιλό, σκάφη, έπιπλα, γλάστρες, σανίδες surf, δεξαμενές νερού, κτλ.

Παρέχουμε κατάλληλα Rotational Molding υλικά σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@industries.gr

MASTERBATCHES AND COMPOUNDING:

Σε αυτά τα δύο πεδία υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για πλαστικές σκόνες. Πράγματι, είναι απαραίτητο, τόσο στην κύρια όσο και στην σύνθετη παραγωγή, να επιτευχθούν υψηλοί βαθμοί διασποράς και ομογενοποίησης των συστατικών όπως οι ρητίνες, οι χρωστικές, τα πρόσθετα.

Η τεχνολογική εξέλιξη των μονάδων ανάμειξης, καθώς και η χρήση πλαστικών σκονών με ελεγχόμενο μέγεθος σωματιδίων, εγγυώνται αυτά τα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο info@industries.gr

Top Call Now ButtonΚαλέστε τώρα !